PVspringteam-groen (450 x 98)

 


Springteam is een bureau voor onderhoud van de geest.

'Als een frisse lentewind helpt ze haar klanten om processen en ontwikkelingen die vast zitten, weer stromend en vitaal te krijgen'.

De kern van onze missie is dat ieder mens een uniek en vooral enorm eigen en uniek vermogen heeft om effectief aan werk en leven bij te dragen. Iedereen kan een Mens met een Hoofdletter zijn.
Het mooie aan deze levenshouding is, dat je op jouw eigen vermogen leert vertrouwen en je er dus zomaar mag zijn. Juist dan ben je op z'n sterkst en doe je precies wat in de praktijk nodig blijkt te zijn. Je bent aanwezig waar je bent en geeft de toekomst vorm, elk moment weer opnieuw.

Springteam wil samen met jou die stille kracht actueel en (weer) levend maken, zodat je vitaal en springlevend verder kunt.
Dat noemen wij het 'onderhouden van de geest'.

Lidwien Opheij en Robert Rosenboom zijn de eigenaren en inspiratoren van Springteam. Zij hebben tal van organisaties, individuele mensen gecoacht, getraind en begeleiding geboden. Op dit moment ligt de focus vooral op het zelfonderhoud van mensen en organisaties die al gewerkt hebben aan bewustzijn en onderhoud nodig hebben.

Het bureau is in Rotterdam gevestigd.


Springteam

Honingerdijk 209
3063AM Rotterdam
springteam@springteam.info
+31 (10) 4 77 59 83
+31 (6) 50 26 77 13 Lidwien Opheij
+31 (6) 10 93 79 79 Robert Rosenboom