Links

 

header hollands licht.vergroot

 

We hebben van een aantal mensen inspiratie mogen ontvangen. Zij voeden ons regelmatig met kwaliteit en inspiratie. De onderstaande websites, geven een overzicht van wat zij voor en met ons deden en soms nog steeds doen.

De eigenwijze vrouwencoach, Winnifred Opheij volgde bij ons Springlevend Vermogen en heeft erna een opleiding als Creatrix gedaan. Zij helpt met name vrouwen om belemmerende overtuigingen diepgaand te onderzoeken, zodat ze helemaal geen vat meer op je hebben. Samen met Lidwien begeleidt zij coachees in het traject ' de Kunst om jeZelf te zijn', dat zij volgen na het Creatrix traject bij de eigenwijze vrouwencoach.

Ingrid Voermans begeleidt ons in het ontdekken van ons eigen geluid.

Jaap Voigt, een inspirator waar Lidwien lang les van heeft gehad en die nog steeds inspireert in aanwezigheid, tekst en wijsheid

Alan Seale - Transformational Presence
Inspireert ons om te werken en leven met drie intelligenties, ons hoofd, hart en buik. Aligned en Present zijn, in contact met de kracht in onszelf, zodat de potentie ons zoekt en wat wil gebeuren, ook via ons vorm aanneemt.
Lidwien is onderdeel van de internationale community en heeft diverse opleidingen bij Alan Seale en Davis Robinson gevold.

Han Bekkers is een dierbare vriend en relatie met wie we veel uitwisselen over ons werk en leven. Hij is op vele plaatsen gemeente-secretaris en heeft een inspirerend boek geschreven: De druppel en de oceaan. Leiders voor een nieuwe wereld.

Inge Maassen, voedt onze geest en lichaam. Vriendin en senior teacher Healing Tao. Bij haar leer je het echt!
Byron Katie - The Work

Van haar hebben we geleerd, feiten van aannames en meningen te scheiden. Waar veelal naar luisteren, zijn 'just stories'. Ze zijn leuk en meeslepend, maar . . . . zijn ze ook waar?

Ineke van Keulen leerde ons systemisch denken en handelen. Lidwien volgde de opleiding bij haar.

Tijm Corporaal is een dierbare collega van het eerste uur.

Francine Derks is onze collega en vriendin, met wie wij veel optrekken en die intuïtie als haar thema heeft omarmd.

Sander van Eekelen, academie of life, al jarenlang intervisiegenoot van Lidwien. Inspirerend, krachtig, invoelend en wijs

Samaya, het voormalige klooster in Werkhoven dat tot bezinningscentrum en trainingslocatie is omgebouwd. We trainen en werken daar veelvuldig.