Header octaafspel (400 x 141)


The next step

Octaafspel

Ben jij benieuwd naar de volgende stap in je ontwikkeling, dan is het Octaafspel, 'the next step' voor jou bedoeld. Het spel helpt je te kiezen voor wat jij diep van binnen weet. Het geeft je perspectief en rust. Het brengt je (weer) in verbinding met je passie. Het geeft je handvatten om je volgende stap te zetten.Het geeft antwoord op vragen zoals:

Wat is nu ‘eigenlijk’ mijn werk?

Op welke manier kan ik diepgang ervaren?

Wat kan mij meer rust en voldoening in mijn leven kan brengen?

Wat is mijn passie en op welke manier kan ik mijn bezieling terugkrijgen?
Op welke manier kunnen mijn gevoel en verstand samenwerken?
Wat kan ik doen of laten om meer bij 'mezelf' te blijven?
Wat is echt belangrijk voor mij en tegen welke dingen moet ik dan 'nee' zeggen?

Octaafspel oktober

 

De antwoorden die het spel je aanreikt komen uit een ander en veel dieper gebied dan waar je gewoonlijk op bent aangesloten. Het is een levensecht en leuk spel, dat je uitdagende vragen stelt en creatieve opdrachten aanreikt. Het leert je jouw grenzen te verleggen en te kiezen voor wat jij sinds jaren diep van binnen al weet.

 

Effectief omgaan met twijfels en weerstanden

We spelen het spel met een dobbelsteen, een spelbord en een stapel kaarten. Dat maakt het licht, luchtig en soms confronterend, maar altijd gericht op het effectief leren omgaan met twijfels en weerstanden. Na afloop voel jij je een sterker en krachtiger Mens. Een Mens die rust kent en gefocust is en (weer) verbinding met zijn passie, bezieling en drive heeft.

Golven en dalen

De basis van dit spel gaat om het inzicht dat jouw eigen ontwikkeling of dat van de organisatie nooit een rechte weg naar een einddoel volgt. Met de regelmaat van de klok zijn er problemen, vertragingen en obstakels waar jij geen vat op lijkt te hebben. Het zijn de golven en de dalen van het leven. We menen en hebben geleerd, dat dit toevalof domme pech is die uitgerekend jou moeten treffen.
Maar in werkelijkheid overkomen ze ons omdat er een onzichtbare wetmatigheid achter schuilgaat. Het zijn strubbelingen die ons schijnbaar zonder reden toevallen. Je er niks van aantrekken is zoiets als zeggen: ‘Ik heb niks met de zwaartekracht te maken.’ Absurd dus!

 


Vooruitgang en vertraging

Weerstanden en successen horen bij elkaar zoals de lente niet zonder de winter kan en de zee niet zonder de golven. Wie deze vertragende intervallen ontkent, loopt vast en kent geen rust en bezinning en is, wanneer hij of zij niet uitkijkt een ongeleid projectiel. Wie er echter mee leert omgaan en ze betekenis geeft, ervaart synergie of flow en weet waarom alles voortdurend verandert. Je weet voortaan waarom en hoe jij je op de volgende progressie effectief kunt afstemmen.

 Octaafspel2 Samen tekenen


Het Octaafspel:
Je krijgt uiterst snel en beknopt heldere antwoorden op kwesties en levensvragen die je bezighouden.

Je krijgt perspectief en zicht op jouw toekomst.

Je ontwikkelt meer rust en focus.
Je hebt belemmerende patronen gezien, ervaren en losgelaten.

Je weet wat je te doen en laten hebt.
Je leert je intuïtie, creativiteit en ongekend vermogen kennen en ermee gewerkt.
Je hebt handvatten gekregen om dat wat je weet, in te zetten.

 


Data

nader te bepalen

Locatie
nader te bepalen

Begeleiding
Lidwien Opheij en Robert Rosenboom

Investering
€ 225,-- voor het spel
prijs verblijf en locatie nader te bepalen

ongeveer €125,--)

(excl. 21 % btw)

 

Als je met een eigen groep komt bepalen we in overleg de prijsIn contact bepalen we de prijs

 

Blok schrijf-je-in-Oranje